라마가 되고 싶은 이라마
라마가 되고 싶은 이라마23.05.24

영어 몇 형식인지 알 수 있을까요?

In the past such poisoning was fatal in more than half of the cases, but today about 85 to 90

percent of people survive.이 문장이 몇 형식인지 알 수 있을까요

  • 탈퇴한 사용자

    안녕하세요. 순수한애벌래8입니다.

    (In the past) such poisoning / was / fatal (in more than half of the cases), :2형식

    but (today about 85 to 90 percent of) people / survive. :1형식

    인거 같아요